Vesti Blog ECDL testiranje zaposlenih

ECDL testiranje zaposlenih

ecdl-testiranje-zaposlenih

Provera sposobnosti zaposlenih da koriste računare.

Testirajte znanje vaših zaposlenih iz oblasti informacionih tehnologija.

Nemojte se zavaravati da ste specifičnom obukom za pojedine poslovne zadatke obezbedili i „digitalnu pismenost“  zaposlenih. Iskoristite prednosti naše jeftine i brze kontrole, kao „preventivni lekarski pregled“ stvarne spremnosti za savremene uslove informatičkog poslovanja. Proverite beneficije koje nam donose evropski standardi i poboljšajte radnu efikasnost.

Internet metodom, uz ukupnu cenu od svega 9,99 eura po zaposlenom, imaćete veoma jasnu sliku stvarnog stanja obučenosti, što će Vam determinisati sve druge korake u cilju postizanja bolje radne efikasnosti i pozicije Vaše kompanije na tržištu, koje iz dana u dan postaje sve konkurentnije. Dobićete i niz važnih dodatnih efekata:

  1. Obzirom da je danas većina zaposlenih u Evropi i svetu, pa i kod nas, samo delimično kroz specijalizovane kurseve pojedinih aplikacija dobijala ovu edukaciju (ili samostalno sticala svoja informatička znanja), to će naša provera biti i svojevrsni test njihovih želja, ka unapređenju svoga rada, a time i lojalnosti kompaniji, spremnosti za buduće poslovne zahteve, radnih afiniteta i sl.
  2. Dobićete realnu, brzu i jasnu sliku mogućnosti zaposlenih da koriste osnovne računarske aplikacije (Windows, Office, Internet), što će Vam biti od izuzetne koristiti i za eventualnu bolju preraspodelu poslova u kompaniji u skladu sa njihovim afinitetima.
  3. Sama najava testiranja deluje izuzetno stimulativno na zaposlene, podstiče želju za dopunskim učenjem, ubrzava rad i povećava produktivnost za bar 15%.
  4. Sa zaista minimalnim ulaganjima dobićete mnogo brže obavljanje svakodnevnih radnih zadataka na računarima, zadovoljnije klijente i naravno još bolju poziciju na tržištu.

Naš test je zanimljiv, interesantan, takmičarski... traje svega 45 minuta i polaže se bez napuštanja radnog mesta! Izrađen je u skladu sa najznačajnijim evropskim standardom za ove namene: ECDL - European Computer Driving Licence!.

Srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo Vaš poziv.

.

DODAJ KOMENTAR

Sigurnosni kod
Osveži

Flash info

Novo u ponudi!

ECDL  TEST  PROVERA SPOSOBNOSTI ZAPOSLENIH DA KORISTE RAČUNARE

Email lista

Korisnici online

Imamo 2 gostiju na mreži
Share/Save/Bookmark